Scootmobiel onderhoud

Je bent bij ons van harte welkom voor alle vormen van scootmobiel onderhoud. Wij geven echter wel voorrang aan mensen die hun scootmobiel bij ons hebben aangeschaft en kunnen dus niet garanderen dat wij iedere aanvraag van buiten kunnen honoreren. Wij beschikken over de uitrusting, kennis en ervaring om alle scootmobiel onderhoud in eigen beheer uit te voeren. Periodiek, preventief onderhoud, wordt door ons altijd geleverd in combinatie met een keuring. Je kunt gewoon zelf bepalen wanneer je onderhoud wilt. Sleutel je liever zelf aan je scootmobiel, dan kunnen wij je ook losse onderdelen leveren. Heb je schade en wil je die laten repareren, dan bieden wij ook schadeherstel service.

Het beste scootmobiel onderhoudscontractKeuring

Heb je een scootmobiel die niet door ons is geleverd? Ben je benieuwd in wat voor staat je scootmobiel verkeert? Je kunt je scootmobiel door ons laten keuren. Wij controleren en beoordelen de scootmobiel op alle mogelijk punten. Je ontvangt een keuringsformulier waarop aangegeven is welke punten zijn gecontroleerd en wat het resultaat is.

Wat je zelf kunt doen

Eenscootmobiel onderhoud en onderhoudscontract aantal zaken die vaker moeten gebeuren, kun je heel goed zelf doen. Je moet natuurlijk wel weten waar je op moet letten. Daarom hebben wij wat tips en aandachtspunten voor je op een rij gezet. Deze kun je hier downloaden. Veruit de meest gemaakte fout bij scootmobiel onderhoud is het niet vaak genoeg oppompen van de banden.

Jammer genoeg merken wij te vaak dat mensen vergeten om de banden op te pompen. Dit leidt tot verhoogde slijtage van de banden, accu’s en aandrijflijn en kan in extreme gevallen zelfs leiden tot hoge reparatiekosten voor revisie van motor en aandrijflijn. Controleer periodiek, maar minimaal eens per 2 maanden de spanning van je banden, net als bij de fiets en auto ook moet gebeuren. Hou hierbij de spanning aan die door de fabrikant wordt voorgeschreven in de handleiding van je scootmobiel. Wij adviseren om de druk nooit onder 2 bar te laten komen.

Verder kun je natuurlijk zelf in de gaten houden of alles functioneert zoals het zou moeten.

error: Content is protected !!