Opvouwbare scootmobiel

“Welke scootmobiel past nu echt bij mij?” Dit is een vraag die vaak voorkomt en zeer begrijpelijk is. De opvouwbare scootmobiel wordt steeds populairder door de extra mobiliteit. Wij proberen door middel van dit blog de voordelen te laten zien van een opvouwbare scootmobiel. Misschien is een opvouwbare scootmobiel wel precies wat u zoekt?

Kies ik voor een opvouwbare of vaste scootmobiel?

Bij de keuze voor een opvouwbare of een vaste scootmobiel heeft u met een paar zaken rekening te houden. Een opvouwbare scootmobiel is zeer geschikt wanneer u veel op pad wilt gaan met bijvoorbeeld de auto, het openbaar vervoer of zelfs met een vliegtuig. De opvouwbare scootmobiel is dan erg praktisch en compact op te vouwen en uitermate eenvoudig te vervoeren. Een vaste scootmobiel is doorgaans net iets comfortabeler dan de mobiele opvouwbare scootmobiel.

Scootmobiel opvouwen

Een opvouwbare scootmobiel of een demontabele scootmobiel?

Een opvouwbare scootmobiel is uitermate compact, wendbaar en zeer licht in gewicht. Door de kleine draaicirkel is een opvouwbare scootmobiel handig in gebruik bij het manoeuvreren in krappe ruimtes in huis of bijvoorbeeld in winkels. Bovendien is een opvouwbare scootmobiel in tegenstelling tot een demontabele scootmobiel al binnen enkele seconden opgevouwen.  Daarnaast is een opvouwbare scootmobiel ideaal om als handige trolley mee op reis te nemen. Er zijn zelfs modellen, zoals de nieuwe opvouwbare Scootmobiel Excel Yoga, die als koffer meegenomen kunnen worden in een vliegtuig. Dat noemen we echt hyper mobiel.

Met de Excel Yoga opvouwbare scootmobiel bepaalt u de route

Een opvouwbare scootmobiel houdt u mobiel en zelfstandig. Zo kunt u blijven genieten van de dingen die u leuk vindt in uw eigen tempo. Een opvouwbare scootmobiel biedt net wat extra mobiliteit voor bijvoorbeeld gezellige uitstapjes met de auto. Is dat nog niet mobiel genoeg? Dan biedt de nieuwe Excel Yoga zelfs een opvouwbare scootmobiel die mee kan in het vliegtuig! Gewoon zo in de koffer. Door het gebruik van speciale Lithium accu’s mag deze opvouwbare scootmobiel gewoon mee in het vliegtuig. De Yoga weegt inclusief accu’s slechts 25,7 kg en is daarmee de lichtste opvouwbare scootmobiel van dit moment.

Laat u goed voorlichten

Een scootmobiel aanschaffen is voor velen een lastige. “Waar ben ik aan toe?” is dan vaak de vraag. Het advies dat wij u kunnen geven is om zaken als stabiliteit, veiligheid en vering zelf te ervaren voor de aanschaf. Als u vragen heeft over een van onze modellen of zelf een opvouwbare scootmobiel wil uitproberen, dan nodigen wij van Scootmobiel Visie u graag uit. U bent van harte welkom om één of meerdere proefritten te komen maken. Wij nemen dan stap voor stap alles met u door. Zo komen uw wensen naar boven en kunt u een juiste keuze maken. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak of kom gewoon gezellig langs voor een kijkje.

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!