Scootmobiel advies

Bij Scootmobiel Visie krijg je het scootmobiel advies op een manier zoals we zelf graag geadviseerd zouden willen worden. Niet de korte termijn winst, maar de duurzaamheid op langere termijn staat bij ons centraal, zoals ook blijkt uit onze bedrijfsfilosofie. Wij willen klanten graag aan ons binden door ze te behandelen zoals we zelf behandeld willen worden.

Wij geven graag een eerlijk scootmobiel advies, zelfs als dat een beetje confronterend zou zijn. Voor ons betekent scootmobiel advies geven dat wij ons verplaatsen in jouw wensen en eisen. Hierbij geven we je alle benodigde informatie om te helpen bij je overweging en beslissing. Wij vinden dat iedereen gebaat is bij open, eerlijk en compleet scootmobiel advies, zelfs als dat niet allemaal fijn voelt. Niemand is gebaat is bij verkooppraat die enkel aansluit op percepties, maar niet leidt tot de juiste keuze. Ons motto is dan ook: “Kies de JUISTE scootmobiel.” En daarbij staat in onze optiek functie voorop. Een scootmobiel kan namelijk nog zo mooi, snel of goedkoop zijn, als de scootmobiel niet past bij je lichamelijke behoeftes, dan gebruik je hem niet en is het een zinloze investering geweest.

Onze relatie tot jou

Een klant die tevreden is over de scootmobiel is de allerbeste reclame! Daarom is een langdurige relatie met onze klanten voor ons een hoge prioriteit. Natuurlijk is de verkoop van producten en servicediensten ons bestaansrecht, maar in veel opzichten is Scootmobiel Visie een bedrijf dat is gestoeld op ouderwetse degelijkheid. Dit is juist het aspect dat onze snel groeiende klantenkring erg waardeert.

Scootmobiel advies pijlers:

Goed scootmobiel advies = tevreden klanten

Wij vinden dat vertrouwen verdient moet worden. Het is de basis voor een goede en langdurige relatie. Bij Scootmobiel Visie staat daarom de klant centraal. Waarom? Omdat een goede behandeling en eerlijk scootmobiel advies uiteindelijk leidt tot een beter resultaat op de lange termijn voor alle partijen. De waardering van een tevreden klant is de grootste beloning en de beste reclame die er is!

Nog niet helemaal overtuigd?

Na aanschaf van je scootmobiel, krijg je van ons 2 weken of 100 km de tijd om zonder afschrijving je scootmobiel om te ruilen voor een model van dezelfde prijsklasse of hoger, mits de scootmobiel onbeschadigd is.

Scootmobiel Visie vraagt niet om je vertrouwen, maar wil het verdienen!

 

Zoek je een ander hulpmiddel? Neem dan eens een kijkje op de website van onze partner: Actief Vitaal!

error: Content is protected !!