Scootmobiel occasions

Scootmobiel Visie beschikt regelmatig over scootmobiel occasions.Dit zijn scootmobielen die worden ingeruild, of uit terugname komen. Deze scootmobielen zijn vaak nauwelijks of niet van nieuw te onderscheiden en van absolute topkwaliteit. Deze scootmobielen noemen wij daarom onze Top-occasions.

Betrouwbaar

Om er zeker van te zijn dat je een goede en betrouwbare scootmobiel koopt, worden alle gebruikte exemplaren door ons volledig nagekeken en ieder onderdeel waarover twijfel zou kunnen bestaan wordt preventief vervangen. Verder worden alle scootmobiel occasions geleverd met een keuringsrapport, zodat je precies kunt zien wat er allemaal aan de scootmobiel is gebeurt en hoe goed de staat van de scootmobiel is.

Garantie

Onze Top-occasions worden geleverd met 24 maanden garantie, voor de overige occasions geldt dat afhankelijk van de staat tot 12 maanden garantie wordt gegeven.

Aanbod

Vanwege de vaak korte beschikbaarheid, publiceren wij ons assortiment occasions enkel op onze facebook en google+ pagina’s. Wil je meer weten over ons actuele aanbod? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Wij kopen geen gebruikte scootmobielen in die elders zijn aangekocht, zonder dat er sprake is van aanschaf van een andere scootmobiel bij ons.

Scootmobiel occasions

error: Content is protected !!