scootmobiel pechhulp

Scootmobiel pechhulp

Pech onderweg? Scootmobiel Visie werkt samen met de ANWB wegenwacht voor scootmobiel pechhulp. Bij pech wordt altijd geprobeerd je weer op weg te helpen, lukt dit niet, dan wordt je thuis gebracht. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Voor meer informatie over scootmobiel pechhulp, kun je terecht op de website van de ANWB

Anti lek banden scootmobiel

In veruit de meeste gevallen van pech onderweg, is er sprake van een lekke band. Wil je liever niet afhankelijk zijn van scootmobiel pechhulp, dan kan Scootmobiel Visie kan iedere scootmobiel voorzien van een anti-lek substantie in de banden. Dus ook oudere banden kunnen hiermee uitgerust worden. Wij adviseren echter om (binnen)banden van 4 jaar of ouder  te vervangen voor het aanbrengen van het middel in verband met de veroudering van het rubber.

Door het preventief inbrengen van het anti-lek middel worden lekkages met een diameter tot 4 mm direct gedicht en rij je gewoon verder zonder stil te komen staan of een band te moeten plakken.

Het anti-lek maken van je banden kost € 15,= per band. Heb je interesse hierin? Neem dan contact met ons op.

Brengen en halen

Voor alle gevallen waarbij wij moeten voorrijden, rekenen wij voorrijkosten à € 0,70 per afgelegde kilometer. Deze kosten zijn opgebouwd uit kosten voor het gebruik van de auto en een vergoeding voor gemaakte manuren. Voorrijden vindt nooit plaats zonder dat je hierover in kennis bent gesteld.

scootmobiel pechchulp

error: Content is protected !!