Scootmobiel pechhulp

Pech onderweg? Scootmobiel Visie werkt samen met ENRA voor verzekeringen. Bij het afsluiten van een Casco verzekering, krijg je ook een gratis scootmobiel pechhulp abonnement. Deze pechhulp wordt verleent door de Verzekeraarshulpdienst, VHD. Zij dragen zorg voor het repatriëren van jou en je scootmobiel. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Anti lek banden scootmobiel

In veruit de meeste gevallen van pech onderweg, is er sprake van een lekke band. Wil je liever niet afhankelijk zijn van scootmobiel pechhulp, dan kan Scootmobiel Visie iedere scootmobiel voorzien van een anti-lek substantie in de banden. Dus ook oudere banden kunnen hiermee uitgerust worden. Wij adviseren echter om (binnen)banden van 4 jaar of ouder  te vervangen voor het aanbrengen van het middel in verband met de veroudering van het rubber.

Door het preventief inbrengen van het anti-lek middel worden lekkages in het loopvlak, met een diameter tot 3 mm direct gedicht en rij je gewoon verder zonder stil te komen staan of een band te moeten plakken. Let op: deze anti-lek behandeling houdt niet in dat de banden nooit meer opgepompt hoeven te worden. Ondanks de behandeling zal de bandenspanning met enige regelmaat gecontroleerd moeten worden. Het anti-lek middel zal bovendien niet goed werken als er onvoldoende druk in de banden aanwezig is.

Het anti-lek maken van je banden kost € 15,= per band. Heb je interesse hierin? Neem dan contact met ons op.

scootmobiel pechhulp

Brengen en halen

Voor alle gevallen waarbij wij moeten voorrijden, rekenen wij voorrijkosten à € 0,75 per afgelegde kilometer. Deze kosten zijn opgebouwd uit kosten voor het gebruik van de auto en een vergoeding voor de gemaakte manuren door de chauffeur. Voorrijden vindt nooit plaats zonder dat je hierover in kennis bent gesteld.

Scootmobiel pechhulp

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!