Scootmobiels

Zoek je scootmobiels? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiels

 

 

 

Scootmobiels is een verkeerd meervoud van het woord scootmobiel. Het juiste meervoud is scootmobielen. Er zijn driewielige of vierwielige scootmobielen met een elektrische aandrijving die momenteel hoofdzakelijk wordt gebruikt door mensen met een mobiliteitsbeperking.

De eerste scootmobielen werden gekenmerkt als “invalidenkarretjes”, maar tegenwoordig zijn scootmobielen comfortabele elektrische voertuigen die als serieus alternatief voor de elektrische fiets geldt. Vroeger waren de meeste scootmobiels stug, oncomfortabel en door hun uiterlijk, beperkte snelheid en beperkte actieradius niet geliefd.

In de loop der jaren zijn scootmobielen door grote veranderingen en modernisering populair geworden bij voornamelijk ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Met een maximumsnelheid tot ca. 22 km/h uur en een actieradius tot meer dan 100 kilometer zijn scootmobiels inmiddels ook een geliefd vervoermiddel van forensen en personen die comfortabel willen reizen en de file en openbaar vervoer willen vermijden.

Scootmobiel Visie levert alle grote en bekende merken, van het aantrekkelijk geprijsde segment, tot de absolute top. Wij zijn dealer van alle bekende europese merken en leveren ook uitstekende service, onderhoud, reparatie, schadeherstel, verzekeringen, financieringen, pechhulp, aanpassingen en losse onderdelen.

Scootmobiel Visie staat voor kwaliteit en service voor eerlijke prijzen. Een goed advies, persoonlijke aandacht en begeleiding in het gehele traject is onze meerwaarde. Ook mensen die elders scootmobiels hebben gekocht, zijn bij ons van harte welkom voor onderhoud, reparatie en schadeherstel.  Scootmobiel Visie is een full-service gericht bedrijf waar u terecht kunt met al uw scootmobiels.

Tot ziens in Nederweert!

 

Zoek je een ander hulpmiddel? Neem dan eens een kijkje op de website van onze partner: Actief Vitaal!

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!