Scootmobiel Vermeiren

Zoek je scootmobiel Vermeiren? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel vermeiren

 

 

 

 

In Kalmthout groeit scootmobiel Vermeiren uit tot wereldleider op het gebied van manuele en elektronische rolstoelen. Bovendien werden meer en meer hulpmiddelen voor thuiszorg ontwikkeld, de zogenaamde home care products. Daaronder resorteren ook de speciale orthopedische bedden die niet alleen gegeerd zijn door thuispatienten, maar die ook hun weg hebben gevonden naar uitleendiensten en bejaardetehuizen.

Er werd reeds geëxporteerd naar de verschillende buurlanden. Vanaf dan kent scootmobiel Vermeiren een explosieve groei. Zodanig dat in 1989 de werkvloer moet worden uitgebreid van 19000 naar 25000 vierkante meter.

Ook op het vlak van produktie en produktiecapaciteit heeft scootmobiel Vermeiren niet stilgezeten. Zo werd in 1994 naast de produktie in Belgie een tweede produktie opgestart in Polen; momenteel is deze produktie eenheid uitgegroeid tot de belangrijkste van de groep met een totaaloppervlakte van 24000 vierkante meter. In 2005, na een vraag van de Chinese overheid, werd de beslissing genomen een derde eenheid op te starten in Suzhoe China.

Scootmobiel Vermeiren stelt nu wereldwijd meer dan 650 man te werk. Het zijn stuk voor stuk gemotiveerde medewerkers, die de faam van het bedrijf hoog houden. Zij realiseren meer dan 1000 variaties van rolstoelen en 500 verschillende hulpmiddelen. Kortom, zij zijn de draaischijf die zorgen voor het comfort van de mindervaliden

Scootmobiel Vermeiren heeft wereldwijd ook een belangrijk distributiesysteem opgezet. Er zijn vooreerst de eigen distributievennootschappen. Vanaf 1988 bestond er al een distributiecentrum in Frankrijk. In 1989 kwamen Duitsland en Oostenrijk aan de beurt. In 1992 volgde Zwitserland. In 1996 werden Italië en Polen bediend. In 2003 krijgt Nederland zijn eigen verdeelpunt en sinds 2006 is dit ook het geval voor China.

Er wordt ook geëxporteerd naar andere bestemmingen. In meer dan 40 landen over de hele wereld zijn er distributeurs en agenten die de topprodukten van scootmobiel Vermeiren verdelen, beschikken over de nodige voorraad voor snelle leveringen en onderdelen voor last minute aanpassingen.

Dat brengt ons bij de service na verkoop. Scootmobiel Vermeiren maakt er een punt van om snel herstellingen of verbeteringen uit te voeren, want mindervaliden kunnen nu eenmaal niet lang zonder hun hulpmiddel. In alle vestigingen beschikt men daarom over een uitgebreid assortiment onderdelen.

De bedden die door scootmobiel Vermeiren geproduceerd worden, zijn gerenommeerd voor hun comfort en gebruiksvriendelijkheid. Veelal wordt gebruikt gemaakt van lineaire motoren voor het verstellen van de rugsteun, de beensteun en de lighoogte. Ook toebehoren als zijsponden en zelfoprichter zijn leverbaar. Aangezien de wensen per land vrij uiteenlopend zijn, worden tal van verschillende modellen gecommercialiseerd.

Van rolstoelen tot loophulpen, van scooters tot driewielfietsen, alle produkten voldoen aan de zelfde professionele kwaliteitsnormen waaraan scootmobiel Vermeiren zijn succes te danken heeft. Scootmobiel Vermeiren kan een ruim en uitgebreid gamma van produkten en toebehoren aanbieden die tegemoetkomen aan de specifieke eisen van elke gebruiker. Esthetiek en gebruiksgemak gaan daarbij steeds hand in hand. Bijna alle produkten zijn individueel aanpasbaar en zorgen dan ook voor een maximaal comfort.

Dat is het resultaat van doorgedreven research en meer dan 50 jaar ervaring.

Scootmobiel Vermeiren grensverleggend in mobiliteit.

scootmobiel vermeiren

 

 

 

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!