Scootmobiel Travelux

Zoek je een scootmobiel Travelux? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel travelux

 

 

 

 

Travelux is een internationaal opererende onderneming waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Steenbergen, Nederland. Daarnaast kent Scootmobiel Travelux nevenvestigingen in België, Frankrijk, Engeland en Taiwan.

In Nederland heeft Travelux drie vestigingen, de hoofdvestiging in Steenbergen waar showroom, management, administratie, orderprocessing, after sales en productvoorbereiding is ondergebracht. In St. Philipsland is het Europese distributiecentrum gevestigd, hiervandaan worden de eigen Europese vestigingen en de partnerbedrijven binnen Europa bediend. Sinds kort is er ook een tweede vestiging in Steenbergen geopend. Dit is een logistiek centrum gespecialiseerd in elektromobiele voertuigen.

Kernactiviteiten

Travelux is een zelfstandige onderneming waarin geen deelnames zijn door deren. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn het ontwikkelen van producten die gericht zijn op het bevorderen van mobiliteit van personen met een beperking en het aandragen van oplossingen te verbetering van levenskwaliteit. Scootmobiel Travelux ontwikkelt in eigen beheer de producten en laat deze in geselecteerde productiefaciliteiten volgens ISO normeringen produceren.

De producten van Scootmobiel Travelux worden binnen Nederland, België en Frankrijk via geselecteerde dealers verkocht aan instellingen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars. In landen waar geen eigen vestigingen zijn worden de producten verdeeld via partner distributeurs.

Specialisatie

Scootmobiel Travelux richt zich op de revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen en de thuiszorg markt. Producten die toepasbaar zijn in instellingen en ziekenhuizen worden ook daar aangeboden. Producten omvatten handbewogen rolstoelen, variërend van rolstoelen voor incidenteel gebruik tot actief en sport, elektrorolstoelen zowel modulair als niet modulair, scootmobielen en thuiszorghulpmiddelen.

Doelgroep

In Nederland, België, Engeland en Frankrijk geschiedt verkoop aan instellingen en gemeentes uitsluitend via (geselecteerde) dealers. Scootmobiel Travelux richt zicht op eindgebruikers die waarde hechten aan producten die voor langere tijd betrouwbaar en in goede staat zullen blijven. Scootmobiel Travelux heeft namelijk als doel het aanbieden van kwalitatief goede producten met een lange garantietermijn tegen een zeer concurrerende prijsstelling.

 

Travelux logo

 

Zoek je een ander hulpmiddel? Neem dan eens een kijkje op de website van onze partner: Actief Vitaal!

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!