Scootmobiel Sterling

Zoek je scootmobiel Sterling? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel sterling

 

 

 

Sterling is trendsetter in het ontwikkelen en produceren van innovatieve mobiliteitsproducten en services, waarbij altijd gebruik wordt gemaakt van de laatste technologieën.

Sterling is een wereldleider in het ontwikkelen, ontwerpen, produceren en distribueren van handbewogen rolstoelen, elektrische rolstoelen, scootmobielen en van zowel standaard als op maat gemaakte positioneringssystemen. Scootmobiel Sterling produceert zijn producten in eigen fabrieken in de Verenigde Staten, Mexico, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Polen en China.

De productfamilie van Sterling is opgebouwd uit populaire merken binnen de revalidatiebranche, waaronder Quickie, Zippie, Jay, Breezy, Sterling en Coopers. En worden verkocht via een breed netwerk van dealers en distributeurs in meer dan 130 landen.

Scootmobiel Sterling is gevestigd in het Europese hoofdkantoor in Malsch, Duitsland met een Noord-Amerikaans hoofdkantoor in Fresno, Californië en biedt werk aan meer dan 1.600 medewerkers wereldwijd.

Wij nodigen je uit om een kijkje te nemen in ons uitgebreide assortiment.

Onze waarden

Klantgericht werken

Onze klant is koning! Scootmobiel Sterling zet zich volledig in om te voldoen aan de verwachtingen van onze klanten en desnoods hun verwachtingen te overtreffen. Wij zetten ons ervoor in om een goede relatie op te bouwen met onze klanten wat gebaseerd is op vertrouwen, door snel en professioneel te reageren op de wensen en verlangen van onze klanten.

Teamwerk

Teamwerk is een belangrijk onderdeel van Scootmobiel Sterling! Wij motiveren iedereen om met elkaar van gedachten te wisselen om zo goed te kunnen samenwerking. Zo bereiken wij onze doelstellingen. Wij verwachten van al onze medewerkers een positieve, proactieve houding en teamgeest, om samen tot betere resultaten te komen. Wij moedigen en motiveren elkaar, en begeleiden en ondersteunen waar nodig is. Staan open voor feedback zodat we iedereen beter van dienst kunnen zijn.

Betrokkenheid

Scootmobiel Sterling neemt de verantwoording! Vastberadenheid, initiatief en verantwoording; dat is betrokkenheid! Het nakomen van afspraken is voor Scootmobiel Sterling zeer belangrijk en geen vraag of uitdaging is te klein. We zorgen altijd voor een tijdige oplossing. Tegelijkertijd realiseren wij ons natuurlijk dat dit soms niet lukt, dan is het de zaak om verantwoording te nemen en met de betrokkenen naar een passende oplossing te zoeken.

Innovatie

Scootmobiel Sterling streeft voortdurend naar verbetering! Wij streven voortdurend naar verbeteringen van onze producten, processen en procedures en passen de meeste innovatieve technologieën toe. Scootmobiel Sterling moedigt medewerkers aan zich open te stellen voor nieuwe ideeën die onze bedrijfsvoering en de levens van onze klanten kunnen verbeteren.

Uitmuntendheid

Het doel van Scootmobiel Sterling is: “Improve People’s Lives”! We zetten ons volledig in om iedere dag, bij alles wat we doen, uitzonderlijk te presteren, zowel als individu en als bedrijf. Alleen de hoogste kwaliteit is goed genoeg.

 

 

scootmobiel sterling

 

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!