Scootmobiel Mini Crosser

Zoek je Scootmobiel Mini Crosser? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel mini crosser

 

 

 

Geschiedenis

Het scootmobiel merk Mini Crosser wordt sinds 1981 vervaardigd. Ze produceren naast scootmobielen ook rolstoelen. De visie van het bedrijf is om goede oplossingen te bieden voor personen met een beperking in het lopen. Op die manier kunnen de mensen een actief en onafhankelijk leven lijden zonder afhankelijk te zijn van externe hulp.

Scootmobiel Mini Crosser is gevestigd in Denemarken en marktleider in scandinavië. Verder zijn ze actief in Frankrijk, Duitsland, Verenigd koninkrijk, Zwitserland, Verenigde Staten, Australië en Nederland.

De producten van scootmobiel Mini Crosser worden ontwikkeld in overeenstemming met de Deense en Zweedse medische systemen en voldoen ruimschoots aan alle nationale en Europese regelgeving en wetten, zoals bijvoorbeeld het CE Medical Device Directive, 93/42/EEC.

Om aan te tonen dat de producten ook daadwerkelijk hieraan voldoen, worden deze uitvoerig getest door het Zweedse gehandicapten instituut (Handikappinstituttet) en het Duitse TüV Stvzo. Daarbij worden ondermeer botsproeven uitgevoerd. Dat alles heeft geresulteerd in een bijzonder sterk en breed inzetbaar product, zoals ook te zien is in deze video.

De scootmobiel Mini Crosser wordt sinds 1995 geproduceerd onder ISO 9001 certificering. Dit garandeert een constant kwaliteitsniveau, waardoor de gebruiker weet wat hij kan verwachten.

Waarden

  • De mens staat centraal
  • Verantwoordelijkheid
  • Functionaliteit over vormgeving
  • Flexibiliteit
  • Mogelijkheden
  • Aantrekkelijkheid

Scootmobiel Mini Crosser ontwikkelt in eigen huis. Hierbij wordt rekening gehouden met de wensen van de gebruikers, professionals en wordt uitvoerig gekeken naar vormgeving en functionaliteit. Innovatie staat hoog in het vaandel en Mini Crosser tracht altijd te voldoen aan de behoeftes van de gebruiker, mede door participatie van gebruikersgroepen in het ontwikkelproces.

 

Scootmobiel Roadmaster

 

 

 

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!