Scootmobiel Meyra Ortopedia

Zoek je Scootmobiel Meyra Ortopedia? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel meyra ortopedia

 

 

 

Over Meyra

Scootmobiel Meyra Ortopedia is al meer dan 40 jaar actief in de Nederlandse markt voor hulpmiddelen. Scootmobiel Meyra Ortopedia werd opgericht als importeur van het toonaangevende rolstoelenmerk Meyra uit het Duitse Kalldorf. De bedrijfsnaam is voortgekomen uit de samenvoeging van de namen Meyer en Rad (wiel)=Meyra.
Grondlegger van de onderneming was de inventieve fietsenmaker Wilhelm Meyer. Zijn werkplaats achter de oorspronkelijke fietsenspeciaalzaak is uitgegroeid tot een moderne toonaangevende fabriek.
Er is in die tijd veel veranderd, maar de pioniersgeest en vindingrijkheid van haar oprichter Meyer is binnen de Scootmobiel Meyra Ortopedia organisatie nog springlevend, zoals blijkt uit vele recente innovaties. Meyra Duitsland is een wereldwijd toonaangevende producent van revalidatiehulpmiddelen.

Kwaliteit

Kwaliteit bestaat alleen in de werkelijkheid, niet in theorie. Kwaliteit bewijst zich in het product dat aan de specificaties voldoet. De oplossing die op tijd komt. De gebruiker die tevreden is over de manier waarop hij is geholpen. De opdrachtgever die merkt dat afspraken worden nagekomen.

Scootmobiel Meyra Ortopedia werkt samen met opdrachtgevers in openheid en vertrouwen om gebruikers zo goed mogelijk van dienst te zijn. De eisen, wensen en verwachtingen van opdrachtgever en gebruiker vormen de basis voor onze werkafspraken en blijven tijdens de samenwerking voortdurend op de agenda.
De kern van de kwaliteitsborging bestaat uit:

 1.     Cultuur van kwaliteitsbewustzijn

Het management geeft leiding aan de ontwikkeling en het onderhoud van kwaliteit in denken en doen. In de selectie en ontwikkeling van medewerkers werken wij systematisch aan kwaliteit, zodat alle medewerkers zich bewust zijn van het grote belang van kwaliteit. Het management van Scootmobiel Meyra Ortopedia houdt het kwaliteitsbewustzijn, de motivatie en betrokkenheid van de medewerkers levend

2.     Dagelijks contact met gebruikers en opdrachtgevers

Scootmobiel Meyra Ortopedia gebruikt de vele contactmomenten als leer- en controlemomenten: voldoet de kwaliteit aan de eisen, wensen en verwachtingen? Hoe kan het beter? Daarnaast houdt Scootmobiel Meyra Ortopedia  een continu intern klanttevredenheidsonderzoek en een jaarlijks onafhankelijk extern klanttevredenheidsonderzoek. Kwaliteit moet zichtbaar zijn in het contact, in de werkelijkheid van onze opdrachtgevers en gebruikers.

3.     Systeem voor kwaliteitsmanagement

De kwaliteit van de dienstverlening is geborgd in standaard werkwijzen, vastgelegd in het systeem voor kwaliteitsmanagement, gecertificeerd volgens ISO 9001:2008.

4.    Duurzame bedrijfsvoering

Scootmobiel Meyra Ortopedia hecht veel belang aan duurzaamheid. Het herinzetten van middelen en onderdelen is daar het grootste bewijs van. Zelfs als de hulpmiddelen niet meer bruikbaar zijn voor de Nederlandse markt gaan ze in veel gevallen via goede doelen naar landen in Afrika of Oost Europa. Hulpmiddelen die voor verschroting in aanmerking komen worden gestript en de verschillende afvalstromen worden gescheiden ingezameld.

 

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!