Scootmobiel life en mobility

Zoek je scootmobiel life en mobility? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel life en mobility

 

 

 

 

Scootmobiel Life en Mobility is een Nederlandse zelfscheppende, innoverende producent van rolstoelen en scootmobielen. Al onze activiteiten zijn erop gericht om mensen met een functiebeperking binnen hun mogelijkheden te laten participeren in het maatschappelijk leven.

Voor hen wil Scootmobiel Life en Mobility grenzen verleggen. Met innovatieve en onderscheidende mobiliteitsoplossingen die een verdere maatschappelijke participatie en hierdoor verdere ontplooiing en ontwikkeling mogelijk maakt. De markt waarin we ons bewegen ontwikkelt zich voortdurend. Veranderende zorgbehoeften en inzichten op het gebied van mobiliteit voor mensen met een functiebeperking hebben hierop grote invloed.

 Met eigen research en ontwikkeling speelt Scootmobiel Life en Mobility daar adequaat op in. We werken nauw samen met alle partners in de diverse geledingen van de zorgketen. Dat is voor ons de basis om de individuele gebruiker de allerbeste oplossing te bieden. Een oplossing die bijdraagt aan een betere kwaliteit van zijn of haar leven.

Vrijheid en respect zijn universele waarden – ieder individu heeft er evenveel recht op. Vrijheid is ook een gevoel. Een gevoel dat je als mens zelf bepaalt wie je wilt zijn met respect voor je medemens. Een gevoel dat je vleugels geeft en dat mede invulling geeft aan je eigenwaarde.

Scootmobiel Life en Mobility wil positief bijdragen in het proces om het gevoel van eigenwaarde van mensen met een beperking te verhogen. Dit doen wij door oplossingen aan te bieden voor een optimale mobiliteit en maximale zelfredzaamheid. De persoonlijke onafhankelijkheid die dit oplevert, heeft een verdere maatschappelijke participatie en integratie als resultaat. Waardoor een groter gevoel van vrijheid ontstaat.

Dat is de visie die ons beweegt

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!