Scootmobiel Invacare

Wie is scootmobiel Invacare

Scootmobiel Visie is erkend dealer van Invacare. Invacare wil de voorkeursleverancier zijn van hulpmiddelen die wordt (h)erkend door haar innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten en diensten, doordat zij de behoeften en wensen begrijpt van de mensen die optimaal willen deelnemen aan het dagelijks leven. Scootmobiel Invacare ontwerpt, produceert en verkoopt hulpmiddelen voor mensen met een handicap, (oudere) mensen die een zorgbehoefte hebben en mensen die hulpmiddelen gebruiken bij het uitvoeren van diensten in de zorg. Voorbeelden zijn rolstoelen, scooters, verpleegbedden, patiëntenliften en sanitaire hulpmiddelen. Daarnaast verlenen we diensten aan deze partijen. Ondermeer door technische service, informatievoorziening en productadvies.

De Invacare naam en slogan

De naam scootmobiel Invacare combineert drie belangrijke peilers van onze “can-do” persoonlijkheid: INnovation, VAlue en healthCARE. “Yes, you can.” behelst de belofte van Invacare om gebruikers, dealers, zorgprofessionals en werknemers te ondersteunen in het bereiken van datgene dat belangrijk voor hen is.

Geschiedenis

Europese zorg…

Door heel Europa zijn partijen actief die innoveren met nieuwe producten, klinische praktijken en diensten. De gehandicapte gemeenschap zal nog meer voordeel uit deze activiteiten halen als best practices over de grenzen gedeeld worden. Het doel van scootmobiel Invacare, als zowel Europese en wereldwijde organisatie, is om te verzekeren dat gebruikers, zorgprofessionals en dealers de beste producten, diensten en training krijgen.

…en Invacare

Invacare werd opgericht in 1900 en in 1979 losgemaakt van Johnson & Johnson om als onafhankelijk bedrijf te opereren. Door naar haar klanten te luisteren is Invacare uitgegroeid tot voorkeursleverancier in de hulpmiddelenbranche, op het gebied van zowel klantondersteuning als innovatie.

Scootmobiel Invacare is samen gegaan met diverse leidende partners in elke productgroep om haar klanten wereldwijde toegang te geven tot de beste producten. Hierdoor heeft Invacare meer klanten wereldwijd kunnen bereiken.

Invacare kan nu

• in de meerderheid van de mobiliteits- en zitbehoeften voorzien en bovendien een brede range van (thuis)zorg producten aanbieden.
• direct klanten helpen in elk Europees land en via een dealer netwerk in Oost-Europa.
• een groeiende reeks diensten leveren inclusief klinische en technische training, product communicatie, kwaliteits services en internet. 

Invacare is een internationaal opererende onderneming die haar oorsprong vindt in de Verenigde Staten (zie geschiedenis). Behalve in de Verenigde Staten, is scootmobiel Invacare gevestigd in Canada, Europa, en Australië / Nieuw-Zeeland.

scootmobiel invacare

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!