Scootmobiel Inca

Zoek je scootmobiel Inca? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel inca

 

 

 

Inca bestaat al sinds 1919 als fabrikant van medische apparatuur en heeft zich sinds 1933 gespecialiseerd in gemotoriseerde gehandicaptenvoertuigen.

Inca streeft er naar haar producten voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de wensen en behoeften van deze tijd. Hierdoor geeft Inca haar klanten een gevoel van onafhankelijkheid. De vrijheid die ieder mens nodig heeft om te gaan en staan waar men wil.
Daarbij vindt Inca het van belang dat haar voertuigen ergonomisch verantwoord zijn. Zo wordt geïnvesteerd in een goed zitcomfort in onze stoelen. Want goed zitten is voor iedereen van belang, vooral voor mensen die door gezondheidsproblemen voor langere tijd in een bepaalde houding moeten zitten.
Door meer dan tachtig jaar ervaring en dagelijkse research produceert Inca nu een uitgebalanceerd pakket scooters en driewielfietsen voor minder validen. Elk voertuig wordt grondig bestudeerd en uitgetest. Daarnaast kan elk model nog met tal van toebehoren uitgerust worden om optimaal aan de individuele behoeften van de gebruiker te voldoen.

Waar staat Scootmobiel Inca voor

* Scootmobiel Inca heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van scooters en, zoals genoemd in de volksmond, scootmobielen.* Scootmobiel Inca heeft alle know-how in huis om een custom made scooter voor onze klant te maken, alles kan, mits het veilig blijft. Veiligheid staat voorop bij het maken van de scooters, daarnaast is comfort erg belangrijk daarom hebben wij een uniek veersysteem in de stoel en kan iedereen tot 300 kilogram comfortabel op onze Sprint scooter rijden. Dit is uniek aangezien wij de enige zijn die dit comfort kunnen bieden aan cliënten met rugklachten en obesitas cliënten.* Scootmobiel Inca heeft een eigen  research en development team voor onder andere:

  • Motormanagement
  • Batterij en energie ontwikkeling
  • Motoren
  • Tandwielkasten

* Scootmobiel Inca is de enige in Europa die een speciale scooter kan en mag uitrusten met een gecertificeerd kinderzitje.

* Scootmobiel Inca is ook milieu bewust en biedt een groen alternatief voor benzine scooters, de electro scooters. Daarnaast zijn onze benzinescooters zeer zuinig en efficiënt. Zou er een energie label voor scooters geïntroduceerd worden dan zouden alle INCA scooters het A-label verdienen.

scootmobiel inca

 

 

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!