Scootmobiel Handicare

Zoek je Scootmobiel Handicare? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel handicare

 

 

 

 

Scootmobiel Handicare biedt oplossingen die de onafhankelijkheid van mensen met een functiebeperking en ouderen vergroten, en tegelijkertijd de zorg door familie, verpleging en therapeuten gemakkelijker maken. Ons uitgebreide productassortiment omvat hoogwaardige elektrische en manuele rolstoelen, scooters, zitsystemen, tilliften, sta-op- en relaxfauteuils en hulpmiddelen voor bad, douche en toilet.

Het scootmobiel Handicare mobiliteit productgamma wordt uiteraard volledig afgestemd op de specifieke marktvraag. Maar er is meer. Elk mens en elke situatie zijn uniek, daarom werken wij vanuit de filosofie dat ook elk product, indien nodig, uniek moet zijn. Onze producten zijn volledig instelbaar en leverbaar met diverse opties en accessoires. Toch gaat zelfs dit voor sommige mensen niet ver genoeg. Een échte maatwerkoplossing biedt in zo’n geval uitkomst.

Scootmobiel Handicare Mobiliteit verkoopt zijn merkproducten, o.a. Trophy, Puma, Belize, Hippo en Ibis, via een uitgebreid netwerk van professionele dealers en distributeurs in 25 landen wereldwijd. Scootmobiel Handicare heeft vestigingen in Nederland, het Verenigd Koninkrijk, België, Noorwegen, Duitsland, Denemarken, Zweden, en Canada. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen.

Waarden

Integriteit

Scootmobiel Handicare belooft alleen datgene waar ze achter kunnen staan. We komen onze beloftes na en handelen overeenkomstig onze waarden in onze contacten met klanten, business partners en collega’s, zodat zij ons als betrouwbaar ervaren.

Commitment

Scootmobiel Handicare staat volledig achter haar beslissingen. Deze zijn zorgvuldig overwogen, zodat ze op een effectieve wijze geïmplementeerd kunnen worden en bijdragen aan het bereiken van de gezamenlijke doelstellingen.

Respect

De waarden vormen de basis voor ons dagelijkse handelen naar klanten, business partners en collega’s.

Openstaan voor verandering

Handicare staat altijd open voor nieuwe uitdagingen, oplossingen, methoden en mogelijkheden met als doel de manier van werken te vernieuwen en verbeteren, en zo een sterke merkwaarde te realiseren.

 

 

 

 

 

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!