Scootmobiel Excel

Zoek je scootmobiel Excel? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen en advies.

scootmobiel excel

 

 

 

 

Excel is een internationaal opererende onderneming waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Steenbergen, Nederland. Daarnaast kent Excel nevenvestigingen in België, Frankrijk, Engeland en Taiwan.

In Nederland heeft Excel drie vestigingen, de hoofdvestiging in Steenbergen waar showroom, management, administratie, orderprocessing, after sales en productvoorbereiding is ondergebracht. In St. Philipsland is het Europese distributiecentrum gevestigd, hiervandaan worden de eigen Europese vestigingen en de partnerbedrijven binnen Europa bediend. Sinds kort is er ook een tweede vestiging in Steenbergen geopend. Dit is een logistiek centrum gespecialiseerd in elektromobiele voertuigen.

Kernactiviteiten:

Scootmobiel Excel is een zelfstandige onderneming waarin geen deelnames zijn door derden. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn het ontwikkelen van producten die gericht zijn op het bevorderen van mobiliteit van personen met een beperking en het aandragen van oplossingen te verbetering van levenskwaliteit. Scootmobiel Excel ontwikkelt in eigen beheer de producten en laat deze in geselecteerde productiefaciliteiten volgens ISO normeringen produceren.

Producten worden binnen Nederland, België en Frankrijk via geselecteerde dealers verkocht aan instellingen, ziekenhuizen en zorgverzekeraars. In landen waar geen eigen vestigingen zijn worden de producten verdeeld via partner distributeurs.

Specialisatie:

Scootmobiel Excel richt zich op de revalidatie- en mobiliteitshulpmiddelen en de thuiszorg markt. Producten die toepasbaar zijn in instellingen en ziekenhuizen worden ook daar aangeboden. Producten omvatten handbewogen rolstoelen, variërend van rolstoelen voor incidenteel gebruik tot actief en sport, elektrorolstoelen zowel modulair als niet modulair, scootmobielen en thuiszorghulpmiddelen.

Doelgroep:

In Nederland, België, Engeland en Frankrijk geschiedt verkoop aan instellingen en gemeentes uitsluitend via (geselecteerde) dealers. Scootmobiel Excel richt zicht op eindgebruikers die waarde hechten aan producten die voor langere tijd betrouwbaar en in goede staat zullen blijven. Scootmobiel Excel heeft namelijk als doel het aanbieden van kwalitatief goede producten met een lange garantietermijn tegen een zeer concurrerende prijsstelling.

scootmobiel excel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!