Invacare Leo 4 upgrade

Beschrijving

Invacare Leo 4

Robuust, betrouwbaar en eenvoudig te gebruiken

De Invacare Leo 4 is een scooter die ontworpen is voor iedereen die zijn onafhankelijkheid wil behouden en zonder hulp op pad wil gaan. Met een ongekend niveau van veiligheid en degelijkheid is de Invacare Leo 4 een betrouwbare metgezel. Met de Invacare Leo 4 kunt u met een gerust hart op pad voor uw dagelijkse uitstapjes, excursies en ontspannende vrijetijdsbestedingen weg van huis. Door zijn robuuste chassis, krachtige motor, intelligente elektronica en onderscheidend uiterlijk is de Leo een uitstekende keuze voor alle vervoerswensen.

Voor een veilige, krachtige rit

De Invacare Leo 4 biedt een soepele gang in een scooter die gemakkelijk te besturen en manoeuvreren is. Het lichtpakket van de Leo omvat richtingaanwijzers die automatisch uitgaan en een krachtig remlicht. Wanneer de accu leeg raakt is dit niet alleen zichtbaar op het display, maar ook hoorbaar middels een piepend geluid.

Compact

De Invacare Leo 4 is een compacte mini scootmobiel, die gemakkelijk gedemonteerd kan worden voor vervoer tijdens langere reizen of weekendtrips. Met zijn vlotte rijden en gemakkelijke manoeuvreerbaarheid, worden krappe bochten in het plaatselijke winkelcentrum of bijvoorbeeld in het museum kinderlijk eenvoudig. De accu en de electronica van de Leo zijn eenvoudig bereikbaar wat onderhoud eenvoudig maakt.

Betrouwbaar

Gebruikers kunnen erop vertrouwen dat de Leo hen overal brengt. Of het nu gaat om een rit in het park of een winkeltrip, de Leo is geschikt en betrouwbaar dankzij de exceptioneel hoogwaardige
electronica en zijn kracht. Deze elementen zijn beschermd tegen corrosie, vuil en water, zodat de werking gewaarborgd is. De 2-staps vrijloop voorkomt dat de scooter per ongeluk in de vrijloop komt. Het ontwerp van het verlichtingssysteem zorgt ervoor dat wanneer er een lamp uitvalt de rest blijft branden.

 

Download de brochure hier

Heeft u vragen over de Invacare Leo 4-wiel? Neem contact met ons op.

Extra informatie

Actieradius

elektrisch of benzine

Vast of demontabel

,

Maximum gebruikersgewicht

Maximum snelheid

Aantal wielen

Lengte

1220 mm

Breedte

590 mm

Draaistraal

1310 mm

Andere suggesties…

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!