Invacare Colibri 3-wiel

Beschrijving

Invacare Colibri 3-wiel

De kleurrijke weg naar comfortabel en veilig rijden

De nieuwe Invacare Colibri is een stijlvolle, simpele en kleurrijke micro lichtgewicht scootmobiel, ontworpen voor hen die een compleet onafhankelijke leefstijl hebben. Dankzij het unieke Invacare LiteLock™ systeem kan de scooter gemakkelijk, zonder gereedschap, uit elkaar worden gehaald en past daarmee eenvoudig in iedere kofferbak. Met zijn kleine omvang is de Invacare Colibri uitzonderlijk wendbaar in smalle of beperkte ruimtes. Dat is waarom de Invacare Colibri u overal brengt, waar u maar wilt! U heeft de keuze uit een reeks trendy, verwisselbare accentkleuren om uw unieke ontwerp te realiseren. Wees klaar om comfortabel en veilig te rijden in deze nieuwe, stijlvolle metgezel.

LiteLock systeem: eenvoudig in- en uit elkaar te halen.

Het ingenieuze en unieke Invacare LiteLock™ systeem ontgrendelt automatisch wanneer de accu eruit wordt gehaald. Het duurt minder dan een minuut om de scooter uit elkaar te halen – zonder gereedschap. De voorkant kan simpelweg worden opgetild en los in de kofferbak worden gelegd, samen met de andere componenten. Later is het in elkaar zetten net zo eenvoudig!

Mix en match panelen: eenvoudig te verwisselen en duurzaam

De Invacare Colibri is ontworpen naar de nieuwste trends. Naast een stijlvol ontwerp en dito zitting kunt u naar keuze de kleurpanelen verwisselen. Hiervoor is geen gereedschap nodig,
want het clip-on mechanisme is snel en eenvoudig en garandeert dat alles goed op z’n plek blijft.

Demontage zonder moeite: Niet denken – maar doen!

Minder dan een minuut is alles wat u nodig heeft om de Colibri uit elkaar te halen voor transport.

Set grotere wielen en accu (optie)

Perfect om grotere afstanden mee af te leggen en op ongelijk terrein te rijden. Kies waar u de accu wilt opladen: direct op de Colibri of los ervan.

Meer comfort

De zachte, gepolsterde zitting geeft comfort tijdens het rijden. Voor nog meer comfort is er ook een ‚easy fit‘ zittingvering verkrijgbaar.

 

Download de brochure hier

Heeft u vragen over de Invacare Colibri 4-wiel? Neem contact met ons op.

Extra informatie

Actieradius

elektrisch of benzine

Vast of demontabel

Maximum gebruikersgewicht

Maximum snelheid

Aantal wielen

Lengte

1010 mm

Breedte

505 mm

Draaistraal

1100 mm

Andere suggesties…

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!