• Excel Galaxy II 4
  • Excel Galaxy II 4

Excel Galaxy II 4-wiel

 2.999,00

Hoog comfort scootmobiel voor intensief gebruik voorzien van naregelbare instelbare monoshock vering op de achterwielen, oliegedempte voorvorkveringen vering op de zitkolom. Maximum snelheid 15 km/uur uitvoering.

Op basis van jarenlange ervaring en terugkoppeling van gebruikers heeft Van Os Medical een geheel nieuwe scootmobiel ontworpen die voldoet aan de nieuwste eisen op het gebied van comfort, veiligheid, ontwerp en duurzaamheid.

 

Beschrijving

Excel Galaxy II 4

De Excel Galaxy II 4 is standaard voorzien van vele kwaliteiten: een verstelbare rugleuning die naar individuele wens ingesteld kan worden, een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk dashboard met tip-touch bediening, de optie om links/rechts bedienbaar te zijn en een afneembare mand aan de voorzijde. Zijn relatief lange actieradius en energiezuinig gebruik maken deze scooter net als de Galaxy Plus tot uw ideale partne bij het boodschappen doen of voor het maken van uitstapjes!

Tevens is de Excel Galaxy II 4 standaard uitgevoerd met een geluidssignaal, diefstalpreventie door middel van een sleutel, een hoek instelbaar stuur, stootbumpers aan de voor- en achterzijde, een hoofdsteun, slagvaste covers, een in diepte instelbare stoelslede en in hoogte instelbare en wegklapbare armleggers. De zitting is 360° draaibaar, de rugleuning is neerklapbaar en voorzien van rughoek verstelling. Ook is de stoel afneembaar en in hoogte instelbaar. Bovendien heeft de Galaxy II 4 remlichten, telescopische schokdempers in de voorvork en instelbare naregelbare vering op de achterwielen, welke ook kwaliteiten van de Galaxy Plus zijn.

Al deze rijeigenschappen maken de Galaxy II 4 niet te evenaren!

De 4-wiel variant is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren. De 3-wiel variant is in één kleur verkrijgbaar. De 4-wiel variant wordt standaard inclusief accu’s en lader geleverd.

Uw reden om te kiezen voor de Excel Galaxy II 4:

  • Fluisterstille motor;
  • Betrouwbaar concept;
  • Telescopische schokdempers en instelbare naregelbare vering;
  • Voorzien van remlichten;
  • Hoogte verstelbare, 360 graden draaiende stoel met hoofdsteun;
  • Hoogte instelbare wegklapbare, afneembare armleuningen;
  • Hoek instelbare stuurkolom.

Heeft u vragen over de Excel Galaxy II 4? Neem contact met ons op.

Extra informatie

Maximum snelheid

Max. actieradius

40 km bij 75 Ah accu´s

Aantal wielen

Vast of demontabel

Maximum gebruikersgewicht

Breedte

65 cm

Lengte

146 cm

Draaistraal

180 cm

elektrisch of benzine

Bijzonderheden

Hoge draagkracht >170 kg

Andere suggesties…

error: Content is protected !!