Mobility scooter

Zoek je mobility scooter? Ga naar Onze Producten voor meer informatie over scootmobielen. Scootmobiel Visie Nederweert is dé specialist in scootmobielen in de regio limburg en oost-brabant. Nieuw, gebruikt, kopen, huren, PGB, financiering, proefritten, inruilen, onderhoud, keuring, schadeherstel, reparatie, aanpassingen, specials, garanties, pechhulp, verzekeringen, rijlessen, advies en meer.

mobility scooter

 

 

 

 

 

Mobility scooter is een andere benaming voor een scootmobiel. Een scootmobiel is een driewielige of vierwielige scootmobiel met een elektrische aandrijving die momenteel hoofdzakelijk wordt gebruikt door mensen met een mobiliteitsbeperking.

De eerste types scootmobiel werden gekenmerkt als “invalidenkarretjes”, maar tegenwoordig is een scootmobiel een comfortabel elektrisch voertuig dat als serieus alternatief voor de elektrische fiets geldt. Vroeger waren de meeste types stug, oncomfortabel en door hun uiterlijk, beperkte snelheid en beperkte actieradius niet geliefd.

In de loop der jaren is de mobility scooter door grote veranderingen en modernisering populair geworden bij voornamelijk ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking. Met een maximumsnelheid tot ca. 22 km/h uur en een actieradius tot meer dan 100 kilometer is de mobility scooter inmiddels ook een geliefd vervoermiddel van forensen en personen die comfortabel willen reizen en de file en openbaar vervoer willen vermijden.

Scootmobiel Visie levert alle grote en bekende merken, van het aantrekkelijk geprijsde segment, tot de absolute top. Wij zijn dealer van alle bekende europese merken en leveren ook uitstekende service, onderhoud, reparatie, schadeherstel, verzekeringen, financieringen, pechhulp, aanpassingen en losse onderdelen.

Scootmobiel Visie staat voor kwaliteit en service voor eerlijke prijzen. Een goed advies, persoonlijke aandacht en begeleiding in het gehele traject is onze meerwaarde. Ook als je elders een mobility scooter hebt gekocht, ben je bij ons van harte welkom voor onderhoud, reparatie, aanpassing, losse onderdelen en schadeherstel.

Scootmobiel Visie Nederweert, dé betrouwbare partner voor alles wat met scootmobielen te maken heeft en meer. Kom eens vrijblijvend langs voor een goed gesprek.

Zoek je een ander hulpmiddel? Neem dan eens een kijkje op de website van onze partner: Actief Vitaal!

- Sitemap   -   Disclaimer
error: Content is protected !!