Scootmobiel huren bij Scootmobiel Visie

Wij zijn gestopt met de verhuur van scootmobielen

Een scootmobiel huren kan een goede oplossing zijn als je nog twijfelt over aanschaf van een scootmobiel, je beter kennis wilt maken met scootmobielen in algemene zin, of een langere tijd wilt proefrijden. Een scootmobiel huren kan een voordelig alternatief zijn voor aanschaf. Huren betekent dat je een scootmobiel tot je beschikking hebt precies op het moment dat je het nodig hebt.

Ben je van plan een PGB aan te vragen bij de gemeente of zit je al in dit proces? Wij bieden je aan om gedurende de looptijd van je PGB-aanvraag een scootmobiel bij ons te huren. Besluit je na toekenning van de PGB om je scootmobiel bij ons aan te schaffen, dan brengen wij het volledige huurbedrag in mindering op je aankoopfactuur. Op die manier heb je direct de beschikking over een scootmobiel en heeft de huur je uiteindelijk geen geld gekost.

Een scootmobiel huren is ook een goede optie omdat je zo alvast op een gehuurde scootmobiel hebt kunnen oefenen voordat je de beslissing neemt tot aanschaf. Je weet dan wat je wel en niet zoekt in een scootmobiel en dat maakt het selectieproces een stuk makkelijker.

scootmobiel hurenScootmobiel huren, vooraf reserveren

Scootmobiel Visie heeft diverse scootmobielen inzetbaar voor verhuur. Wij kunnen echter niet garanderen dat wij te allen tijde een verhuur-scootmobiel beschikbaar hebben.

Wil je zekerheid dat je op een bepaald moment over een verhuur-scootmobiel kunt beschikken, dan adviseren wij de scootmobiel vooraf te reserveren. Tijdige reservering betekent bovendien dat je ook kunt aangeven welk type scootmobiel je wilt huren.

 

Uniek aanbod: korting op aanschafprijs

Nog niet overtuigd van het gebruiksgemak van een scootmobiel? Scootmobiel Visie biedt je de unieke mogelijkheid om tot maximaal 3 maanden gratis een scootmobiel te huren.

Beslis je binnen een jaar na afloop van de huurperiode om bij Scootmobiel Visie een scootmobiel te kopen, dan wordt tot maximaal 3 maanden huur op de aanschafprijs in mindering gebracht.

De prijzen en voorwaarden voor het scootmobiel huren kun je gemakkelijk hier downloaden. Heb je vragen over de voorwaarden, of wil je een scootmobiel huren? Neem contact op met Scootmobiel Visie.

error: Content is protected !!