• Sterling Trophy 6
  • Sterling Trophy
  • Sterling Trophy
  • Sterling Trophy
  • Sterling trophy scootmobiel
  • Sterling trophy scootmobiel
  • Sterling trophy scootmobiel
  • Sterling trophy scootmobiel

Sterling Trophy 6 (Handicare)

 4.999,00

Voor veel scootmobielgebruikers is comfort pure noodzaak. En dat is precies wat de Trophy biedt: ‘medisch comfort’. De Trophy combineert een uniek veersysteem met ergonomische en zeer lichte bediening. Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan deze scooter, leverbaar in 3- en 4-wieluitvoering, bovendien volledig op de specifieke wensen van de gebruiker worden afgestemd. Optimaal rijplezier dus, ook voor mensen met pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie. De Trophy rijdt echter niet alleen soepel en comfortabel, maar is ook nog eens uiterst stabiel. Een hoge snelheid en grote actieradius zijn mogelijk. De compacte uitvoering en licht stuurgedrag garanderen maximale wendbaarheid. En uiteraard kent de gebruiksvriendelijke Trophy een zeer hoog uitrustingsniveau.
Nu ook verkrijgbaar in de kleuren Sparkling champagne en Moonstone blue.

Beschrijving

Sterling Trophy 6

De ultieme comfort scootmobiel

Op zoek naar comfort? Dan is de Sterling Trophy 6 de scootmobiel voor jou! Deze comfortabele scootmobiel combineert een uniek veersysteem met ergonomische en lichte bediening. Dit zorgt voor ultiem rijcomfort! Door de uitgebreide instelmogelijkheden kan de Sterling Trophy 6 volledig op jouw specifieke wensen worden afgestemd. Optimaal rijplezier dus, voor als je pijnklachten, reuma of een beperkte handfunctie hebt.

Medisch comfort: De unieke Sterling Trophy 6 vering zorgt in combinatie met zeer lichte bediening en optimale individuele instelbaarheid voor maximaal comfort. Opties zoals cruise control, gecombineerd hand/voetbediening en intelligente gaswissel ontlasten de bestuurder maximaal.

Veilig en comfortabel op pad

Voor extra veiligheid zit de afneembare boodschappenmand aan de voorzijde op een vaste positie op het stuurkolom, is er goede verlichting en een geïntegreerd remlicht. Verder is de scootmobiel voorzien van een linker achteruitkijkspiegel. Daarbij is de Sterling Trophy 6 heel comfortabel door de uitstekende vering in combinatie met de master seat die in hoogte en diepte instelbaar is. De rugleuning met opklapbare armleggers is verstelbaar.

Betrouwbaar kwaliteitsproduct: De Sterling Trophy 6 staat voor kwaliteit en veiligheid. Beide handen aan het stuur bij de bediening. Een betrouwbare accu-indicatiemeter en dagteller geven een veilig gevoel

Uitstekende rij-eigenschappen

Deze krachtige scootmobiel zorgt voor soepel en stabiel rijgedrag op elk terrein. Door het compacte ontwerp en Intuitive Control Steering System (ICLS) is de scootmobiel heel wendbaar en stuurt het net als een auto. Het is eenvoudig om beide handen aan het stuur te houden, maar je rijdt net zo gemakkelijk en veilig wanneer je slechts één hand kan gebruiken.

Perfect rijgedrag: De Sterling Trophy 6 is krachtig en stabiel, maar ook uiterst wendbaar door de compacte uitvoering en licht stuurgedrag. Stuurt als een auto.

Een persoonlijk tintje

De Sterling Trophy 6 is standaard te leveren in vijf stijlvolle metallic kleuren namelijk rood, blauw, champagne, wit en zwart. Zo kan je de scootmobiel een persoonlijk kleur geven. Samen met de vele instelmogelijkheden en het ruime aanbod aan accessoires vormt dit een scootmobiel die aan jouw wensen voldoet!

Hoog uitrustingsniveau: De basisuitvoering is zeer compleet met o.a. dealersinformatie. Diverse zitopties voor nog meer comfort. Uitgebreide opbergmogelijkheden, inclusief een complete tassenlijn.

Ruim assortiment aan accessoires en opties

De Sterling Trophy 6 heeft een ruim aanbod aan accessoires en opties, zoals een bagagedrager, voetgaspedaal, verschillende krukhouders, rollatorhouder, cruise control met stopknop en nog veel meer!

 

Download brochure hier

Heeft u vragen over de Sterling Trophy 6? Neem dan contact met ons op.

Extra informatie

Maximum snelheid

Max. actieradius

70 km bij 107 Ah accu's

Aantal wielen

Vast of demontabel

Maximum gebruikersgewicht

Breedte

66 cm

Lengte

140 cm

Draaistraal

175 cm

Bijzonderheden

Extra goede vering

Andere suggesties…

error: Content is protected !!